венера в скорпион

Венера влиза в Скорпион на 4 декември 2023 г.

Хороскоп за всяка зодия

Венера навлиза в знакa на Скорпион през декември. Тя ще остане в Скорпион до 29 декември 2023 г. Венера ще напусне своя знак на управление, Везни, и ще се настани в трансформиращите енергии на Скорпион. Тъй като Венера означава взаимоотношения, този транзит означава, че дълбочината и страстта навлизат в нашите взаимоотношения.

Венера управлява нашия любовен живот, нашата креативност и начините, по които търсим удоволствието. Финансите и материалните радости също са фактор за разположение на Венера, особено когато вземем предвид Венера в Скорпион. Скорпионите са свързани с 8-ми астрологичен дом, представляващ табута, споделени ресурси (включително пари) и трансформиращи теми.

Независимо къде се намира Венера във вашата рождена карта, този транзит ще засегне всеки зодиакален знак по специфичен начин. Но преди да обсъдим хороскопи, които да ви помогнат да се ориентирате в този преход, нека се потопим в значението на Венера, която влиза в Скорпион през декември.

Венера ще бъде интензивна този месец. Всички ние може да почувстваме страстна и силна нужда от дълбочина в отношенията си. Дълбочината и дълбоките връзки са това, което Скорпионите търсят във всичко, но особено в романтиката!

Скорпионите също са безстрашни, силно волеви  хора. Транзитът на Венера може да накара всеки зодиакален знак да се отдаде на своите скрити страни, особено страни, които се чувстват противоречиви за разглеждане. Въпреки това, Скорпионите имат склонност да прикриват своите уязвимости, за да се защитят, нещо, което също може да повлияе на този транзит.

Оставайки открит, честен и истински по време на този транзит, всеки зодиакален знак има потенциала да задълбочи връзките, особено връзките на сърцето. Нещата може да се почувстват интензивни и завладяващи през този месец, но точно така го харесва един Скорпион!

Овен (21 март – 19 април)

Като друг знак, управляван от Марс, интензивността не ви е непозната, Овен.  Транзитът на Венера ще направи този факт още по-ясен. Но с интензивността идва и нетърпението. Практикувайте да правите премерени, стабилни стъпки по време на този транзит. Дълбочината не може да ви убягне, особено когато става дума за любов. Разкажете на другите за вашите страсти, но се уверете, че и вие слушате!

Телец (20 април – 20 май)

Венера е ваш управител. Тъй като планетата на любовта навлиза в съседния фиксиран знак, Скорпион, може да изпитвате нужда от стабилност във вашите взаимоотношения. Истинската стабилност обаче често идва през трансформиращи моменти. Не се затваряйте по време на този транзит, въпреки че страстите ще бъдат нагорещени. Покажете себе си – ще бъде оценено!

Близнаци (21 май – 20 юни)

Някой ще ви изненада, когато Венера влезе в Скорпион, Близнаци. Вашите инстинкти да се занимавате или по друг начин да останете небрежни в любовта няма да са толкова силни през това време. Вместо това задълбочете връзките си с онези, които решат да ви слушат внимателно. Това са хората, които трябва да опознаете изцяло и пълноценно този месец!

Рак (21 юни – 22 юли)

Вие разбирате емоционалната страна на Скорпиона. Като воден знак, този транзит на Венера ще ви накара да се почувствате още по-свързани и настроени към нуждите на тези, които обичате. Въпреки това, с такава засилена връзка идва чувството за притежание. Махнете нуждата от контрол през това време. Изследвайте съществуващите си взаимоотношения с отворен ум и гъвкава гледна точка!

Лъв (23 юли – 22 август)

Сърцето ви може да се почувства така, сякаш е твърде интензивно всичко по време на този транзит. Венера, навлизаща в Скорпион, ще накара всичките ви взаимоотношения с другите да са пълноценни и  страстни. Въпреки това, вие също може да злоупотребите с тази енергия и да предизвикате драма там, където я няма. Погрижете се за отношенията си. Използвайте интензивността на Скорпиона, за да постигнете емпатия в любовта, а не просто вълнение!

Дева (23 август – 22 септември)

Конкретиката често е мястото, където цъфтите.  И когато Венера влезе в Скорпион, тази планета изисква прецизност от вас. Скорпионите също процъфтяват в детайлите, една от причините Девите и Скорпионите да са доста съвместими. Как можете да използвате вашата внимателна натура, за да внесете повече дълбочина във вашите взаимоотношения? Не омаловажавайте колко уникална е  любовта!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Докато Венера напуска вашия знак, Везни, страстните инстинкти може да ви накарат да се почувствате неуравновесени. Прегърнете обаче това време на мощни чувства и желания. Отдайте се на времето, прекарано с някои от любимите ви хора. Позволете на мистериите да ви насочат към нови възможности. Бъдете страстни!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Силата е това, което ще имате, когато Венера влезе във вашия знак.  Но тази сила се използва най-добре вътрешно. Може да почувствате как се свързвате с лекота и дълбочина с другите. Работете в посока да разберете собствената си душа.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Когато Венера влезе в Скорпион, може да почувствате необходимост да се вкорените по-дълбоко в съществуващите си взаимоотношения. Това не е вашият типичен импулс, тъй като новото има тенденция да преобладава във вашите връзки. Но търсенето на споделени преживявания с тези, които вече познавате, ще ви донесе вдъхновението и новостта, за които жадувате.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Вие знаете как да изградите  здрави основи. Когато Венера влезе в Скорпион, основите на вашата връзка ще се чувстват всепоглъщащи. Не пренебрегвайте инстинктите си, за да дадете приоритет на тези основи, дори и да ви се струва непосилно. Сега е моментът да изразите най-скритите си желания, особено на тези, с които бихте искали да ги изпитате!

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Обсебването често ви идва лесно, особено когато Венера влиза в Скорпион. Смекчаването на чувството за притежание може да е мъдро сега. Вашата страст може да изненада хората, тъй като вашият стоицизъм често я прикрива. По време на този транзит няма да има маска, което може да разклати някои от вашите връзки. Избягвайте да се обсебвате от определени хора или неща през това време!

Риби (19 февруари – 20 март)

Емоциите ви ще се чувстват толкова пълни по време на този транзит. Но с такава пълнота често идва съкрушение и ужас. Пуснете любовта и страстите си през това време, дори и да не са напълно оценени или разбрани. Вие сте последният знак от зодиака и разбирате важността на предаността. Не се обезсърчавайте, ако другите не могат да се мерят с вашата мъдрост и интензивност в момента!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.