зодия риби

Зодия Риби – къде да пътува през 2020-та?

Снимка на Julius Silver от Pixabay

Зодия Риби какво да предприемете? Насладете се на романтично пътешествие.

Накъде да се отправите: Изберете отдалечен остров.

Всеки представител, роден под знака на зодия Риби, ще ви каже, че доста често в ежедневието си те са изложени на постоянно препускащи мисли. Заляти от творчески ентусиазъм и стрес. 

Ето защо ако през 2020-та предприемете пътуване до уединен остров, където можете да намерите малко спокойствие, е не само препоръчително, но и крайно необходимо. Резервирайте си пътуване с някоя местна компания, която ще ви предложи яхта или лодка и разгледайте островите в околността. Опитайте нещо ново например: гмуркане, плуване с костенурки или морски лъвове.  

Риби, у вас може да нахлуе рязко чувството, че никога  повече не искате да напускате тези острови или кристално чистите води на океана.

Цветът на зодия Риби е синьото във всички разновидности. От класическото синьо до синьо-зелени нюанси.  

Какво ОЩЕ очаква зодия Риби през 2020-та година?

Ето и областите, в които ще усетите експанзия и израстване:

  • Приятели
  • Надежди и мечти
  • Социален кръг
  • Духовност
  • Почивка
  • Емоционално и психично здраве

Мили зодия Риби,  до края на 2020 г. връзките ви с другите и социалният ви кръг ще се разширяват поетапно. Вероятно е това влияние да сте го усетили вече, тъй като то стартира още през декември 2019 г. Наслаждавайте се с пълна сила, защото този приятен транзит се случва рядко, на всеки  12 години и трае приблизително 12 месеца.

Това е период, който ще ви даде чувство на повече увереност, оптимизъм вяра в бъдещето.  Ще имате и самочувствие в способността ви да правите планове, които ще ви позволят да осъществите някои от най-съкровените си надежди и мечти.

Блажено време, в което сте сте изпълнени с идеи за бъдещето. Сега е моментът да посеете семето, така да се каже, с цел да започнете проекти, които ще дадат ползи в бъдеще. 

Въпреки, че това може да бъде вълнуващо и да се чувтсвате на гребена на вълната, опитайте се да не поемате повече, отколкото можете да се справите. Визията ви е доста оптимистична и може да надцените някои ситуации. Грижете се за себе си!

Повече за зодия Риби вижте ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.