пълнолуние в рак

ПЪЛНОЛУНИЕ В РАК 27.12. КАКВО ВЕЩАЕ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ?

На 27.12 настъпва последна лунация за тази 2023г. Всички знаем, че пълнолунието е лунната фаза, в която тя  изглежда най-ярка. По време на този цикъл виждаме почти цялата и повърхност и също така забелязваме много мистични събития. Ефектите от Пълнолунието са многобройни, особено върху съня и либидото ни, оттук и важността да знаем датата на следващото Пълнолуние. Очаквайки датата, ние подсъзнателно се подготвяме да изпитаме мощното влияние, което тя оказва върху ежедневието ни.

Когато настъпи пълнолуние в Рак, Слънцето е в Козирог и Луната е разположена точно срещу него (в точния градус на Зодиака ). Намираме се по оста на Слънце в Козирог (свързано с 10-ти астрологичен дом) и Луна в Рак (свързано с 4-ти астрологичен дом). Това съответства на оста на „обществения живот“ (кариера, социално-професионална съдба) и „личен живот“ (корени, дом, семейство, местообитание.). Пълнолунието в Рак насочва вниманието ни към интимния ни живот, като ни помага да придобием яснота в тази област и ни насърчава да балансираме личния и професионалния сектор, като гарантираме, че нищо не е пренебрегнато, ако е необходимо. Това Пълнолуние е първото след зимното слънцестоене, сигнализиращо за постепенното удължаване на дните, докато светлината постепенно триумфира над тъмнината . Пълнолунието в Рак засилва нашата интуиция. Да се вслушаме във вътрешния си глас, можем да определим от какво трябва да се освободим, от какво трябва да се отървем, за да започнем новата година по-лека и по-хармонична. Позиционирана в знака на Рак, Луната има силата да подчертае нашата чувствителност, правейки емоциите ни по-крехки и предизвиквайки променливи настроения. По време на пълнолуние в Рак, потиснатите емоции излизат на повърхността, предлагайки възможност за осъзнаване. Това откровение подтиква към корекции за вътрешна хармония и баланс с хората около нас.

Пълнолунието в Рак е добре аспектирано с Юпитер в Телец и Сатурн в Риби. Това укрепва чувството ни за отговорност, зрялост, организационни умения, добро управление и цялостна ефективност .Това предполага, че това Пълнолуние, като кулминация, може да донесе значима реализация на 27 декември. В небесната обстановка на това Пълнолуние Меркурий е в съвпад с Марс в Стрелец в ретро фаза. Докато Меркурий все още е ретрограден по време на това Пълнолуние, не е опция за голям напредък,но той ще възобнови директния си курс няколко дни по-късно, на 2 януари. Това бележи период, в който можем да напреднем в нашите проекти и да изпълним желанията си, без да срещаме  неуспехи. Това е изключително положително време, това е възможност за намиране на решения за трайно отключване на ситуация! Освен че хвърля светлина върху нещата, Пълнолунието може също да предвещава отлични новини, усещане, че сте действали мъдро в миналото, за да пожънете наградите днес.  

Овен: Пълнолунието възобновява вашата смелост и амбиции, възобновява енергията, която може да е била занижена. През следващите седмици се доверете на новооткритата си решителност да ви тласне към целите ви.

Телец: Пълнолунието проправя пътя за сключване на бизнес сделка, финализиране на договор или преразглеждане на проект чрез включване на стимулиращи елементи. Прегърнете това време, за да постигнете успех в професионалните си начинания.

Близнаци: Пълнолунието насочва вниманието ви към вашите финанси. Възползвайте се от тази възможност, за да се обърнете, ако е необходимо, коригирайки финансовите си стратегии, за да постигнете успешно целите си. Следете внимателно възможностите, които могат да подобрят паричното ви състояние.

Рак: Пълнолунието ви насърчава да отстоявате желанията и нуждите си, извеждайки ги на преден план, за да разсеете всякакви блокажи, дори в личния си живот. Нека вашите намерения бъдат известни, насърчавайки яснота и разбиране.

Лъв: Под влиянието на Пълнолунието вие или укрепвате своята решителност в професионален план, или най-накрая се впускате в ново начинание с подновена интензивност. Прегърнете тази лунна енергия, за да тласнете кариерата си напред.

Дева: Вземет под внимание подкрепата на приятели или сътрудници по време на Пълнолунието, за да вдъхнете живот на проект. Синхронизирайте се с другите през този период, за да проучите ползотворни възможности и да осъществите споделените си визии.

Везни: Пълнолунието подтиква към преразглеждане на вашата професионална сфера с наближаването на новата година. Възприемете нова гледна точка, която може да ви помогне да разчистите нещата и да започнете годината с ясно, организирано мислене.

Скорпион: Пълнолунието придобива по-личен и сантиментален тон за вас. Възобновява се емоционална надежда, която предоставя възможност за емоционална близост. Грабнете шанса да укрепите значими връзки.

Стрелец: Пълнолунието хвърля светлина върху финансовото ви състояние. Възползвайте се от този момент, за да оцените мотивацията си и да идентифицирате необходимите промени. Използвайте тази лунна енергия, за да подредите финансовия си път.

Козирог: Разчитайте на близките си за мотивация и енергия, докато се стремите да изпълните проектите си. Тяхната подкрепа ще бъде безценна за поддържане на вашите усилия.

Водолей: Пълнолунието нарушава ежедневната ви рутина, като ви подтиква да се справите с всякакви закъснения или потенциални дерайлирания. Възползвайте се от тази възможност, за да коригирате курса и да се насочите към целите си с нова решителност.

Риби: Пълнолунието служи като извор на вдъхновение за вас. Доверете се на интуицията си, за да ви води по правилния път, докато се ориентирате в семейните проекти с ентусиазъм и без излишни страхове.

Обобщение: Това последно лунно събитие се случва веднъж месечно и е доказано, че има много силно въздействие върху нас. Наистина, то особено променя нашите модели на сън, всъщност някои изследвания дори предполагат, че Пълнолунието е свързано с безсъние. Освен това увеличава броя на ражданията. Сега, от астрологична гледна точка, Пълнолунието представлява идеалното време да се пожънат наградите на Новолунието. Продължавайки от последната точка по-горе, Пълнолунието може да бъде време за награда, ако сте дали всичко от себе си по време на цикъла на Новолуние, плюс това също е синоним на това да знаете дали сте на правилния път към успеха. От друга страна обаче, ако сте били пасивни и мързеливи по време на цикъла на новолунието, в този случай пълнолунието, следователно, действа като фаза на просветление, то може също да символизира откровение, изясняване или дори криза, която позволява да се преориентирате и да действате по различен начин след това.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.