Пълнолуние, Лунно затъмнение в Скорпион на 16 май 2022 г

Пълнолуние, лунно затъмнение в Скорпион на 16 май 2022 г
🌕 Пълнолуние настъпва, когато Слънцето в Телец образува опозиция на Луната в Скорпион. Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало при Новолуние. Това е емоционално време – време на романтика, взаимоотношения.
🌌 Тази фаза на Луната настъпва при 25 градуса и 18 минути на Скорпион, засягайки хората, родени с лични планети родени приблизително от 20 до 30 градуса на Фиксираните знаци (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей).
🌌 Поляритетът Телец-Скорпион се занимава с баланса между всичко, което е мое (Телец) и всичко, което е твое (Скорпион). Той също така подчертава концепцията за форма (Телец) срещу трансформация (Скорпион). Докато Телецът се занимава с материята, личните ценности, материалните блага, притежанията и сигурността, Скорпионът управлява унищожаването на формата, споделените притежания, промяната и трансформацията.
♉ Слънцето в Телец насърчава щастието с простите, осезаеми неща в живота, докато Луната в Скорпион привлича вниманието ни към сложности, нематериални неща и мистерии.
♉ Пренебрегването на движението по оста със сигурност ще ни се отрази неблагоприятно. В идеалния случай трябва да се намери баланс между двете енергии и това е, което Пълнолунието ни приканва да направим. Това Пълнолуние подходящо за изцеление на емоционални травми. Нещо се е изграждало вътре в нас, вероятно от интимен характер, и сега е моментът, когато енергията на космоса справедливо изисква да я пуснем навън.
💖 През следващите месеци ще разберем какво означава това за нас. Не можем повече да мъллчим за чувствата си – трябва да ги изразим. Пълнолунието осветява този вселенски модел на даване и получаване.
💖 Когато Луната е пълна и ярка на небето, в нашия собствен живот се появява символично „осветяване“. Тези нови чувства и откровения обаче са емоционални, тъй като емоциите избухват в нашето съзнание. Време е да изразим себе си и да изпуснем нещата от нашите умове. Разбира се, може да искаме да проявим малко внимание, докато правим това, знаейки, че това, което излиза от нас, е ново и все още не е особено рационално.
💙 Пълните луни са за разкриване или осветяване на проблеми, които вече са налице, но които все още не са разгледани. Къде пада Пълнолунието във вашата натална карта?
💖 Пиши ми ИСКАМ ИНФО и аз ще се свържа с теб за да ти разкажа за Астросесиите а осъзнати хора. ОСТАНАХА САМО ДВЕ МЕСТА.
💙 Тъй като това Пълнолуние е пълно лунно затъмнение и част от система от затъмнения, падащи по оста Телец-Скорпион (от ноември 2021 г. до октомври 2023 г.), то има по-голяма тежест и само един от няколкото космически тласъци към разбиране и подобряване на вашите привързаности, финансово състояние и интимен живот.
Къде пада Пълнолунието във вашата натална карта?
Пиши ми ИСКАМ ИНФО и аз ще се свържа с теб за да ти разкажа за Астросесиите а осъзнати хора. ОСТАНАХА САМО ДВЕ МЕСТА.
Повече за мен: https://beastarforever.com/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.