пълнолуние в стрелец

Пълнолуниe в Стрелец 14.06.22 

Пълната луна в Стрелец през 2022 г. на 14.06, е суперлуна, която разширява хоризонтите ни отвъд зоната на комфорт. Добре е всички ние да започнем да виждаме голямата картина.

Как е нивото на оптимизъм сред хората? След още една година на неочаквани обрати, кризи, пандемии и война, със сигурност не е на виоско ниво. Но пълнолунието в Стрелец през юни 2022 г. обръща фокуса към по-оптимистична перспектива.

Какво означава пълнолуние в Стрелец?

1. Бъдете честни със себе си и другите

Истината е една от най-високите добродетели на човечеството. И все пак, замислете се  защо прекарваме толкова много време, замитайки истината под килима? В първият момент истината може да бъде горчива.

Но ако сме достатъчно смели, като един Стрелец, това също може да ни направи свободни! Стрелецът е до болка честен.

2. Неприемането

Въпреки че отричането може да изглежда като стратегия  за забавяне, реалността е, че то отнема много от нашата енергия и жизнен потенциал. Пълната луна в Стрелец през 2022 г. може да разкрие пълната истина на нещо, което сте избягвали или прикривали.

3. Излезте от зоната си на комфорт

Стрелецът е визионер, който ни подканва да очертаем нови хоризонти за себе си. Време е да се обединим вместо да се разделяме.

5. Общувайте с майката природа – и вашето висше Аз

Пътуващият по света Стрелец винаги се чувства най-добре в широко отворено пространство. Ако е възможно да излезете сред природата, за да попиете тези лунни лъчи, направете го. Освобождаването на ума също разширява хоризонтите ви. Регистрирайте се за онлайн семинар, инвестирайте в коучинг сесии.

Тъй като свободолюбивата енергия на Стрелец ни вдъхновява да се учим, но мрази да седим неподвижно, бъдете активни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.