Ретроградни планети през май месец

Ретроградни планети през Май месец!

Кои са ретроградни планети през май месец?

Венера, Сатурн и Юпитер стават ретроградни планети през месец май – пригответе се!

Точките на затъмнението преминават в знака на Близнаци и Стрелец на 5-ти май, последвани от пълнолуние в Скорпион 7-ми май.

Периодът на ретрогардни планети през май месец ни приканва да направим анализ на действията си!

Май месец стартира рязко с  вълна от брилятни идеи, докато Меркурий се срещне с Уран, а след това и със Слънцето -извеждайки на бял свят важна информация. Каквото и да е започнало през месец февруари, едва сега можете да го видите в ясна светлина. Но яснотата няма да продължи дълго. 

Ретроградни планети и пълнолуние в Скорпион на 7-ми май 

Ще си зададем ли някои наболели въпроси?

То ще бъде изключително мощно и интензивната енергия ще усетим дни преди да се случи. Опитайте се да сте максимално спокойни и заземени. Ще бъдем подтикнати от съдбата да направим последно разчистване на стари модели на поведение и да приключим всички токсични връзки в живота си.  От друга страна и Нептун създава много объркване този месец. Със старта на този наложителен преходен период от нас се иска да освободим някои стари невалидни навици и да си дадем равносметка кое е това, нематериално нещо, което най-много ценим и дава стойност в живота ни. 

Любовта, парите и отношенията са на път да влязат в малко неясна територия свързани с ретроградни планети през май месец. 

Венера става ретроградна в Близнаци на 13-ти май. През този период можете да имате усещането, че разочарованието никога не е далеч, тъй като Венера прави квадратура с Нептун на 4-ти и 20-ти май. Ще искате да преразгледате някои от любовните си отношения. Усещането, което ще имате ще бъде някак странно. Тъй като Венера управлява и нашите финанси, бъдете изключително внимателни с всякакви инвестиции – романтични или финансови, които правите през май. Нещата няма да  са такива, каквито изглеждат.

Какво означава ретрогардно движение на планета?  Виж ТУ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.