свети валентин

Свети Валентин – идеи за всяка зодия, ако сме сами.

Свети Валентин за  всички необвързани, самотни, разделени двойки, търсещи любов.

Самите ние прекарваме много време в проучване и в търсене на любовната съвместимост. Любовните хороскопи и проверките за съвместимост за всички двойки сред нас, нали? Днес ще дадем малко любов на тези от вас, които не са в отношения, и на тези, които целенасочено са несемейни.

Свети Валентин или  малко по- различна и забавна нотка в денят на НЕвлюбените хора.

 Овен

Вие сте толкова първичен и огнен, Овен! Притежавате дързост и енергия от най-огненият знак, което ви гарантира, че имате цялото основание и подкрепа на завздите.  Позволете си да избухнете в любовна страст с „погрешният“ човек. 

Пуснете всяка неудовлетвореност, като разтоварите сексуалното напрежение или предприемете разходка сред природата. Направете една гореща тренировка във фитнес залата.

Добра и закачлива идея, например, е да изпратите смс до готината съседка от горнят етаж. Никога не се знае нали?

Телец

Телци, Вас ви управлявани от самата Венера. Опитайте се да канализирате енергията си в нещо креативно. Вие се много свързани със Земята и природата. Чудесна идея е да засадите някое растение или да добавите малко красота в дома си с някоя нова придобивка.  

Можете да разгърнете творческия си потенциал в някой недовършен бъдещ шедьовър, който да окачите на стената. Чрез творческата енергия, ще вложите капчица любов, която ще се върне към вас.

 Близнаци

Близнаци, вие сте влюбени в литературата и изкуството. Обожавате да живеете за да се учите, така че защо да не се отправите към няко интересна лекция за личностно разчвитие. Или някой интересн филм? Ангажирането на мозъка ви може да е всичко, от което се нуждаете, за да релаксирате ментално и психически.

Рак

Бидейки управляван от Луната, може да имате засилено усещане за самота малко повече от другите зодиакални знаци. Вероятно много силно ще искате времето днес да прекарате в грижа за някого. В крайна сметка, мили Раци, погрижете се аз себе си и това би било най-милото нещо, което можете да сторите днес.

Излезте на вечеря или след това довършете бутилката вино в гореща вана с етерични масла. Прекарайте малко допълнително време в гурме магазин за хранителни стоки и купете всички вкусни неща, които умирате да опитате, но никога не сте имали основателна причина за това. Поглезете се.

Лъв

Лъвове вие сте известни със своята щедрост и голямо сърце. Днес можете да се почувствате уязвим, че нямате никой до себе си, но не позволявайте това да премахне греещата ви усмивка от лицата. 

Ако имате нужда от някакво положително внимание, наемете шофьор, резревирайте маса в ресторант, отидете на бар и вижте какво ще се случи. Гарантирам Ви, че до края на вечерта ще срещнете някой специален човек или ще се сдобиете с нови приятели.

Дева

Обичате да стоите в страна скъпи Деви, но тази вечер на Свети Валентин бъдете по-активни. Включването в някои групови занимания ще ви служи добре днес, така че вземете най-добрите си приятели и отидете да се забавлявате.

Дайте си шанс да спрете да мислите и да анализирате всяка причина, поради която любовният ви живот не е там, където искате да бъде. Защо съм сама? Защо не съм обичана? Поверете тази вечер на любимите си хора, заобикаляйки се с тях и се забавлявайте по един лек и забавен начин.

Везни

Прекрасни Везни, вие обичате нещата които правите, да бъдат подредени по определен начин или във ваш стил. Но днес е време да не бъдете ограничени и е добре да разширите границите малко. Опитайте се да видите, че света не е само черен и бял, а има и други цветове.

 Вие сте управлявани от Венера, така че обичате всичко страсно и бляскаво. Ако сте мъж, отидете и си купете нещо, което отдавна гъделичка фантазията ви. Ако сте дама, някоя разкрасителна процедура или грим и прическа ще ви се отрази уникално добре.

Скорпион

Скорпиони, вие притежавате интензивна енергия, която ще се засили именно днес. Всички водни забавления и занимания ще бъдат предпочитани за вас. Естествената среда като плаж или разходка в гората наистина ще ви свърже с енергията, от която се нуждаете, за да освободите част от интензивността си и да се освободите разочарованията си, които сте преживели.

Чистият въздух ще ви се отрази добре за да се заредите и да успеете да разплетете любовните терзания. 

Ако не можете да намерите плаж или да се разходите, не забравяйте да се спрете да погледате малко залеза. 

Усещането за The BIG picture и може да възстанови загубената надежда или вяра в любовта, позволявайки на миналото да си отиде. Ако имате джакузи или вана ще бъде чудесен начин да се потопите в мечтите си за една красива и бъдеща любов. Само внимавайте да не заспите!

Стрелец

Може да не ви харесва идеята да сте сами в деня на Свети Валентин, но има вероятност в момента да сте ангажирани с твърде много неща. Днес помислете къде ви води страстта и каква е нейната посока. Можете да вложите енергията си в това да прекарате деня обмисляйки това, от което се нуждаете за следващата си връзка.

Козирог

Уважаеми Козирози, фразата „разклати я тая базука“ е била създадена за хора като вас, но може би сте твърде заети да спасявате света, за да отделите време за това. 

Не, че не искате, просто не се сещате да забавите скоростта и темпото на живота. Днес е идеалното време да си направите масаж, маникюр и отворете тази бутилка вино, която постоянно отлагате да отворите, защото днес вашата мисия е да се задоволите своите нужди. Поръчайте си вечеря и качете краката на масата и празнувайте НЕ трябва да правите нещо за някой друг.

Водолей

Скъпи Водолеи, не е тайна, че всички около вас наистина се наслаждавате на вашите забавни истории и вицове. Нека това бъде във фокуса ви днес – подходящо време да се обградите с някои от любимите си хора.

Свързването ви с хора, които споделят общи интереси и една вибрация ще засили виталността ви. Планирайте среща с приятели днес, което ще ви накара да се чувствате позитивни и освежени, а не самотни или изоставени.

Риби

Скъпи Риби, някои медитации ще ви се отразят много ползотворно днес и може да се окажете вдъхновени от управляващата ви планета Нептун. 

Приемете творческата си страна и опитайте с да направите нещо по свой начин или да тествате избор на нова музика, която никога не сте чували. Насладете се на малко чай от лайка или мента с лавандула , за да се отпуснете в мечти и блянове.

Колкото по-спокойна е средата ви днес, толкова повече ще й се наслаждавате. Освен това, засилената ви интуиция със сигурност ще ви възнагради с проблясъци на вдъхновение през целия ден.

Скъпи хора, в крайна сметка, Свети Валентин е просто един ден от седмицата

 От вас зависи дали ще е интересен или скучен. Ако се чувствате без настроение, не се забавлявайте насила – намерете някой друг, с който да споделите сходно чувство.

Виж къщата на Жулиета във Верона-ТУК