Седмичен хороскоп – 06.04 – 12.04.2020 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 06.04-12.04

 

ОВЕН

 

Скъпи Овни, тази седмица ще бъде спокойна, изпълнена с разбиране, добро настроение и като цяло с положителен заряд.

Ще можете да използвате динамиката на деня, за да действате решително във всяка област от живота си. На път сте да влезете в период, който дава силен тласък във вашето личностно израстване.

В личните отношения и  връзката с партньора цари отново  оптимизъм и ще се усеща интензивно, напиращо любовно чувство. Хубаво би било, да помислите върху това дали не е момента да направите следваща крачка и да стъпите на друга плоскост  в отношенията си. Ако сте необвързани, има голям шанс за ново запознанство, което с течение на времето да се превърне в нещо по-сериозно. Не пропускайте своя шанс!

По отношение на бизнеса, тази седмица е идеална, ако искате да затвърдите партньорствата или да създадете нови. Единствено към края на седмицата комуникацията е ще бъде по-затруднена и от вас ще се изисква да полагате повече усилия за да постигнете своите планове.

 

ТЕЛЕЦ

Скъпи Телци, тази седмица ще имате цялата енергия и жизненост, от която се нуждаете за да действате бързо и решително при разрешаването на възникнали проблеми.

 

Периодът бележи ново начало в отношенията с партньора- бил той личен или бизнес. Вече можете да правите спокойно планове за бъдещето като имате зелена светлина за реализирането им. Очакват се промени, които ще ви накарат да се почувствате по-добре емоционално и психически.

Седмицата е много добра за любовния ви живот. Вашата  сексуалност и добро настроение ще ви държат на ниво. Има голяма вероятност да се впуснете във флиртове и романтични жестове към партньора. Човекът, който се интересува от вас, най-накрая може да покаже чувствата си. За да поддържате хармония в отношенията си по-дълго време няма да сгрешите, ако заложите на доброто настроение и чар, въздържайте се от дискусии на чувствителни теми.

В работата нещата ще са повече от добре. Ще имате възможност да покажете страстта си към това, което правите и да  докажете, че сте сред най-добрите. Съдбата ви дава шанс да защитите своите убеждения.

Ще имате предложения за стартиране на нови проекти или партньорства, които ще ви донесат свеж въздух и растеж, било то на кариерно ниво или в ежедневната ви работа.

 

БЛИЗНАЦИ

Скъпи Близнаци, тази седмица ще протече гладко и  спокойно, но за някои представители може да бъде  подготвителен период, за големи промени. Вашите взаимоотношения и партньорства са на път да се трансформират. Мечтаната от вас сделка, може най-накрая да бъде  сключена. Това най-после ще ви даде мир и спокойствие и ще се чувствате удовлетворени. Резултатите от вашият упорит труд до момента ще станат видими за околните.

Любовният ви живот ще бъде изключителен тази седмица. Ще бъдете изпълнени със страст и желание да се развивате в положителна посока. Сега е прекрасен момент да планирате парти по случай годеж, или пък може да решите да се преместите в чужбина с партньора. Единственото, което се иска от вас сега е действие. Ако отношенията ви не вървят в градивна посока, може дори да помислите да прекратите връзката, която вече не работи за никоя от страните и се е превърнала в токсична. Така смело ще навлезте в нов период на промяна и ще видите как животът ви се подобрява.

Тази седмица имате силата да постигнете много неща. Можете да свършите всяка чакаща работа с лекота и да направите новите си планове в движение.

Очаква ви възход в кариерата и хармония в отношенията с шефове и колеги.

Ако управлявате частен бизнес, през тази седмица ще направите сделки или продажби, които ще ви донесат приходи.

 

РАК

Скъпи Раци, тази седмица е много важна за развитието на всичките ви отношения. В личния си живот можете да подобрите отношенията си със семейството си или да продължите напред с партньора си. На социално ниво вашите контакти ще са хармонични и чрез тях ще можете да постигнете личен прогрес, който търсите. Комуникацията може да е леко затруднена, за това се опитайте да бъдете внимателни, за да избегнете недоразумения. Освен това, ако се налага да пътувате бъдете предпазливи.

В личен план, връзката ви с партньора ще бъде заредена  с оптимизъм и щастие, и дори може да организирате пътуване. Ако сте несемейни, вие ще бъдете в състояние да преразгледате отношенията си , за да разберете дали могат да се трансформират в нещо по-съществено.

Това ще бъде седмица извикваща упорит труд, много енергия и решителност, които ще ви помогнат да финализирате висящите въпроси и да преминете към нови начинания. Ефективността ви ще ви помогне да подобрите професионалния си имидж и ще може да докажете своята стойност пред началниците си. Финансовото ви състояние ще се подобрява.

 

ЛЪВ

Скъпи Лъвове, ако тази седмица искате да се представите блестящо, заложете на положителни действия, бъдете динамични и се възползвайте от благоприятното разположение на звездите. Ако имате житейски проблеми, вие ще бъдете в състояние да създадете благоприятни обстоятелства за тяхното разрешаване.

Ще имате късмет в усъвършенстването и развитието на  всички контакти, на които държите.

Във вашия любовен живот нещата започват да се променят. Връзката ви навлиза в нов етап. Ще се наложи да проведете сериозен разговор с партньора си, за да вземете решение относно хода на връзката си. Ако вече и двамата знаете на  къде искате нещата да вървят, тогава те са на път да тръгнат по желания от вас начин. Бъдете търпеливи и оптимистични, и предстоящите промени ще ви удовлетворят и възнаградят.

Лъвове, тази седмица ще постигнете много сериозни успехи в работата си, тъй като вашата нагласа ще бъде  положителна. Чрез работа в екип и сътрудничество нещата ще  вървят напред  и нагоре.

 

ДЕВА

Скъпи Деви, тази седмица ще бъде много интересна във всички области от живота ви.  Добър период е, ако искате да се справите с деликатни задачи и случаи, които изискват действия, решителност и ефективност от ваша страна. Висящи задачи, за които не успявахте да намерите сили преди, сега ще можете да свършите брилянтно. Уикендът ще бъде доста благоприятен, тъй като ще сте в настроение за забавление, релакс и почивка от интензивността на седмицата.

Работили сте много и сега е момента да се заредите с много енергия, така че се забавлявайте с приятели и близки.

Деви, периодът вещае да  бъде много приятен. Време е да станете по-активни в отношенията си с хората, да  събудите сексуалния си живот и да направите така, че скуката да изчезне. Ако сте несемейни, обърнете внимание на човека, който ви интересува. Ще се почувствате толкова уверени в себе си, че каквото и да желаете, ще го постигате с лекота. Към  края на тази седмица и след това ще имате развитие в съществуващите отношения или ново запознанство, което може да се превърне в нещо по-сериозно.  Бъдете готови за красиви изненади!

 

По отношение на работата, седмицата ще е  изпълнена с много приятни бизнес ангажименти. Ще имате огромна енергия и самочувствие. Ще се чувствате уверени в своите способности и ще бъде добра възможност да ги покажете ясно. Вашите началници със сигурност ще оценят вашите усилия. Чрез вашата харизма, умения и професионализъм, ще успеете да се представите много добре или дори да подобрите финансовото си положение

 

ВЕЗНИ

Скъпи Везни, тази седмица ще постигнете грандиозни успехи и ще бъдете способни да свършите каквото се изисква от вас. Ще имате отличен баланс между личния и професионалния си живот, особено когато става въпрос за неща, които изискват страст. Започва нов етап във всеки аспект от отношенията ви. Вече можете да работите върху тях с оптимизъм и да зададете нов курс. Бъдете малко предпазливи относно начина, по който се изразявате и общувате с околните.

В любовен аспект, нещата няма да останат същите и вие ще сте този, който ще почувства нуждата да ги промените. Ще имате възможност да преживеете нови любовни трепети. Ако сте необвързани е добре да подходите по  различен начин към желаният партньор.  Ще изпитвате силно сексуално влечение.

Тази седмица ще бъде много положителна за професионалните ви дела. Ще имате нужната енергия, за да предприемете стъпките, които искате. Трудностите ще бъдат преодолени и нещата ще започнат да текат и да се развиват. Всяко препятствие постепенно се преодолява. Във финансов план очаквайте положително развитие чрез съветите, които получавате от други хора. Дръжте си очите отворени за недоброжелатели!

 

СКОРПИОН

Скъпи Скорпиони, седмицата ви ще започне гладко и ще продължи в динамичен, енергичен режим. Вашето самочувствие ще ви помогне да представите блестящо във всеки аспект от живота си. Звездите ще ви помогнат да преминете през всеки вид натиск без стрес. Уикендът ще бъде идеален за дискусии, ще видите как отношенията ви се развиват и ще можете да намерите решения на неща, които ви смущават.

Тази седмица ще бъде изпълнена със страст и енергия. Либидото ви ще бъде на ниво и ще излъчите прилив на емоции към партньора си. Време е точно сега да се покажете по-добрата си половина. Към края на седмицата избягвайте да обсъждате лични проблеми проблеми.

По отношение на работата, тази седмица  ще се справите с висящи проблеми и ще можете да подредите нещата в ред. Добрите преговори ще ви помогнат да защитите работата си със страст. Не бързайте да сключвате сделки, ще имате достатъчно време за това.

 

СТРЕЛЕЦ

Скъпи Стрелци, тази седмица всичко се върти около вас. Заложете на хармония в отношенията и комуникацията. Вашите партньорства, вашият брак или евентуална нова връзка, както и приятелствата ви ще влязат в нова фаза. От сега нататък ще има по-интензивно и положително развитие. Събитията ще определят бъдещето ви занапред. В същото време начинът, по който общувате с тези около вас, ще се промени. Бъдете по-конкретни, когато говорите, не бързайте със  заключения, преди да разберете напълно какво чувате от човека до вас. Научете се да слушате.

Добър момент е да поговорите с партньора си за  бъдещето на вашата връзка. Изглежда, че нещо по-добро се заражда и за двама ви и трябва да решите за това заедно. Сватба, годеж или дете ще отведе връзката ви с една крачка напред. Ако сте необвързани, не пропускайте възможността да станете по-директни с човека, който ви интересува.

В работата ще имате възможност да преодолеете много препятствия и да разрешите много проблемни ситуации. Именно тези дни от месеца ще ви дадат усещане, че можете да постигнете всичко. Ще почувствате такава увереност, че всичко ще изглежда възможно. Не губете време!

 

КОЗИРОГ

Скъпи Козирози, тази седмица ще ви даде шанс да уредите задълженията си по най-добрия възможен начин. Ще се чувствате живи и силни, и нищо няма да може да ви стресира. Вашата енергия ще бъде силна и зареждаща. Ще успеете да свършите всичките си задължения, стига да имате ясен план и да се придържате към него. Уикендът ще бъде забавен, но също така ще трябва да се съобразите с начина на комуникация с околните.

Вие сте в настроение да се забавлявате и с вашата енергия ще можете да накарате партньора си да влезе в „лудото“ ви настроение. Станете от дивана и направете нещо различно. Връзката ви е на път да получи различен облик. Ако искате да го направите официално, сега е моментът да започнете да обсъждате това и да действате.

Козирози, седмицата е подходяща за провеждане на срещи, като ви очаква много работа. Може да почувствате нужда да работите до късно, за да разрешите някои проблеми или да завършите задачи, с които сте изостанали. Използвайте вътрешната си сила.

 

ВОДОЛЕЙ

Скъпи Водолеи, тази седмица нищо не може да ви спре! Възползвайте се максимално от силната ви енергия, за да уредите, подредите, контролирате или завършите всичко, което сте решили. Искате ли да уредите професионалният си живот? Направете го! Искате ли да организирате семейните задължения? Искате ли да си намерите ново хоби, което ще изпълни душата ви? Ще имате нужната  енергия да постигнете всичко това успешно.

В личен план предстои нова етап за вас. Ако сте във връзка, то тя ще се трансформира на ново ниво. Ако сте необвързани, бъдете готови за нови неща, които предстоят. Във всеки случай отношенията ви вече няма да са в застой и сте на път да изпитате силни чувства.

В професионален план ще постигнете много неща тази седмица, като ще бъдете изпълнени с енергия и в постоянно движение. Ще подредите задачите си и това ще ви донесе голямо удовлетворение. През уикенда си почивайте активно.

 

РИБИ

Скъпи Риби, тази седмица лесно можете да балансирате между семейните и кариерните задължения. Ще имате толкова много енергия, че ще можете да планирате и извършвате всичко без стрес и натиск. Единствено съветът е да не бързате в нещата. В края на седмицата намалете темпото и се уверете, че сте малко по-спокойни. Ако обмисляте пътуване, планирайте го и не  отлагайте повече.

Вашият любовен живот ще бъде силно активен през тази седмица. Ще се забавлявате и с партньора ще се насладите един на друг. Връзката ви е на път да навлезе в нова етап. Сега можете да видите нещата от различна перспектива и да дадете тласък на отношенията между вас да се развиват в желаната от вас посока.

В бизнеса всичко ще бъде силно положително, главно поради собственото ви настроение. Ще чувствате прилив на енергия и желание да подредите всичко по абсолютен и перфектен начин. Всички ваши задължения трябва да бъдат решени сега, ако искате да се чувствате свободни да направите следващите си планове. Времето е подходящо да за покупки и продажби.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *