Седмичен хороскоп 20.04-26.04

ОВЕН

Скъпи Овни, тази седмица ще бъде доста динамична, така че трябва да сте правилно подготвени. Вашата  увереност ще бъде занижена. Ще бъдете упорити и амбициозни да печелите преговори и ще бъдете заредени с интензивна емоция и страст. И така, сега е моментът да управлявате с повече вяра вашите професионални задачи и в същото време да отделите време за любовния си живот.

По отношение на любовта страстта и емоцията ще достигнат своя връх през уикенда. В същото време ще трябва да положите усилие за хармонизиране на отношенията с партньора си, защото несигурността ще ви кара да се чувствате с по-малко самочувствие.  Внимавайте да не прекалявате, защото емоционалното натоварване ще бъде интензивно. Ако сте сами движете се уверено към целта си и не позволявайте на негативни мисли да се превърнат в пречки.

В работен план ще трябва да бъдете доста предпазливи тази седмица. Може да се подведете на лъжливи обещания или дори сами да направите някои и да изглеждате непоследователни в бъдеще. Успехът в крайна сметка ще дойде, стига да направите необходимите промени в живота си. Във финансов план не харчете излишни средства.

ТЕЛЕЦ

Скъпи Телци, периодът ще ви донесе разнообразни чувства и емоции. В началото на седмицата логиката ще надделее над емоцията и  ще бъдете по-отговорни и практични. Внимавайте, да не ставате прекалено настоятелни, тъй като натискът няма да ви помогне да получите това, което искате. Инстинктите ви са особено засилени, увеличавайки способността ви да се съсредоточите върху целта. Упоритостта и старанието ще ви пренесат там, където искате да бъдете. Емоцията ще бъде интензивна, но ще имате възможност да я туширате за околните, когато е необходимо.

По отношение на любовния ви живот, ще преживеете различни ситуации. В началото емоцията ще бъде потисната и ще се чувствате отдалечени от партньора си. След това ще предприемете стъпки към него. Дори и да сте необвързани, нуждата от общуване ще се засили. Ще имате нужда от партньора си, за да ви подкрепи и да ви вдъхне увереност.

В работен план ще заложите много на партньорствата през тази седмица. Късметът ще е с вас. Новите подходи, които ще приложите ще дадат основа за по-нататъшно развитие. Ще ви бъде предоставена възможност да вземате важни решения.

БЛИЗНАЦИ

Скъпи Близнаци, тази седмица ще балансирате между логически ви ум интензивната емоция. Ще можете да вземате важни решения, базирани на строга логика. Възползвайте се от това, ако искате да решите проблеми, които изискват този вид подход. В следващите няколко дни емоцията отново ще надделее и ще почувствате неустоим порив, силна решителност и непрестанна страст да изпълнявате това, което правите, без да се страхувате да се борите за него.

В любовен аспект вие ще положите усилия да поддържате равновесие. Не оставяйте на несигурността да завладее отношенията ви  с партньора. Ако сте необвързани, не оставайте затворени в себе си  поради страха си от отхвърляне. Въображението ви се пробужда и страстта ще се засили. Ако сте в отношения, сега моментът да върнете пламъка.

В работен план тази седмица ще донесе късмет на вашите партньорства, съчетана с практичност, която може да направи чудеса на работното място. Бъдете малко внимателни обаче, защото лесно можете да бъдете измамени. Ако трябва да работите през уикенда, избягвайте да планирате важна среща за неделя, вместо това изберете събота, когато ще се чувствате в кондиция.

РАК

Скъпи Раци, тази седмица ще донесе значителен дисбаланс, най-вече заради собственото ви настроение. Ще потиснете емоциите си. Това ще помогне на професионалните ви дела, но също така ще създаде проблеми на отношенията ви. В крайна сметка обаче тази ситуация ще се смекчи и ще можете да се приближите до партньора си и да балансирате нещата. Страстта и интензивната емоция ще достигнат своя връх и вие ще усещате всичко интензивно. През уикенда ще можете да се отпуснете.

Раци, във вашият любовен живот, бъдете внимателни по средата на седмицата, тъй като може да имате склонност да станете ревниви и властни. Не се заяждайте с партньора си, в противен случай трябва да сте готови да понесете последствията. Освен това, емоцията ще бъде интензивна и тези дни ще бъдат подходящи за вас, за да оставите логиката си настрана и да следвате страстта и въображението. Ако сте необвързани, не губете повече време, излезте, флиртувайте

В работен план се очаква да бъде благоприятна седмица. Ще заложите на ясно и практично мислене, което ще ви позволи да вземете правилни решения. Ще можете да работите здраво и да преследвате

интересите си.. Ще имате и склонност да преувеличавате, което ще се отрази на начина, по който се справяте с финансовите си проблеми. Опитайте се да мислите с известна яснота.

ЛЪВ

Скъпи Лъвове, тази седмица е пълна с капани, но и приятни моменти. Някои ще бъдат релаксиращи и романтични, докато други по-страстни и интензивни. В професионалните си дела ще имате шанса да работите усилено и да претендирате за всичко, което смятате, че заслужавате, като същевременно насърчавате кариерата си.

В любовен аспект ще искате смислени отношения с половинката. Не искате просто да се мотаете с партньора си, а да прекарвате качествено време с тях, разговаряйки или правейки нещата заедно. Ще имате страст и емоционална интензивност, от които трябва да се възползвате, за да върнете пламъка във връзката си. Ако сте несемейни, моментът е подходящ да направите съществен ход към човека, който ви интересува. Вие живеете само веднъж, така че не се колебайте да играете играта до край.

Лъвове, в работен план използвайте максимално положителното влияние на звездите към вас тази седмица, за да постигнете целите си, движейки се динамично и решително. Преговаряйте, но оставете настрана несигурността и песимизма си. Вие добре знаете своите способности. Нямате нужда от други хора, които да ви подкрепят. Що се отнася до вашите финанси, правете действия, които ще увеличат приходите ви.

ДЕВА

Скъпи Деви, тази седмица ще се движите със стандартната си логика и практичност и това ще ви помогне да имате успех в  професионалните си дела. Към средата на седмицата ще станете по-общителни, комуникативни и уравновесени. По-късно, през уикенда, ще изпитате страст, мистика, сила, динамизъм и силна емоция. Неделя ще ви донесе идеално затваряне за седмицата. Дните ще бъдат идеални за малко пътуване с добра компания.

В любовен аспект можете да се възползвате максимално от тази седмица, за да направите връзката си една идея по-задълбочена. Ако искате да го направите по-романтично, средата на седмицата ще бъде идеална, тъй като ще сте в нежно, интимно настроение. Ако чувствате, чее нужна малко мистерия, вложете малко страст във връзката си. Оставете вратата отворена за вашето въображение и всичко ще се случи естествено, независимо дали сте в отношения или сте несемейни и търсите партньор.

В работен план, седмицата е подходяща, ако искате да си поставите някакви цели и да продължите да и следвате с динамика и ентусиазъм. Ще можете да мислите по рационален начин и да преговаряте успех. Пазете се от фалшиви обещания или впечатления.

ВЕЗНИ

Скъпи Везни, тази седмица ще бъде доста приятна, ще ви донесе много положителни неща на личностно и професионално ниво. Ще търсите съществено признание в живота си. Не искате да сте сами, но не сте готови да се примирите с никого. Любовта и нежността ще се превърнат в красив фон за вашите интимни моменти. Страстта и емоционалната интензивност ще достигнат своя връх. Ще преживеете света с емоционална дълбочина и това ще направи вашите възгледи стабилни. Преговорите и търсенето ще бъдат улеснени от доброто владеене на вашите емоции.

Във любовния ви живот, тази седмица ще имате възможност да видите, както светлата, така и тъмната страна на любовта. Ще почувствате необходимостта да изразявате чувствата си по сладък, емоционален начин, като ще има моменти, когато страстта и физическият импулс ще ръководят вашите ходове. Насладете се на тези уникални възможности, за да имате разнообразие в отношенията си. Ако сте несемейни, няма да можете да устоите на нещо ново и предизвикателно. Готови ли сте да го изпитате?

В работен план можете да постигнете много тази седмица, така че се борете за своите идеи. Движете се стабилно и решително, и ще можете да имате това, за което сте работили усилено.

СКОРПИОН

Скъпи Скорпиони, тази седмица ще внесе различни влияния в личния и професионалния ви живот. Настроението ви ще бъде романтично и ще почувствате нуждата да сте близо до партньора си и да задоволите нуждата си от общуване. През уикенда ще изпитате емоции с дълбочина и интензивност. Това означава огнена страст и най-силно желание да станете едно с партньора си.

Фокусът ви тази седмица ще бъде в любовен аспект. Ще получите шанса да прекарате известно време с партньора си, но и да изразите своята страстна страна. Огънят и страстта превземат, оставяйки логиката настрана. Не се колебайте да опитате нови преживявания с партньора си, такива, които ще засилят връзката ви. Ако сте необвързани, предстои ви седмица, пълна с флиртове.

Скорпиони, в професионалния ви живот това ще бъде седмица на усилена работа, която в крайна сметка ще възнагради вашите усилия. Сменете гледната точка и ще видите, че сътрудничеството ви процъфтява. Може би е време да опитате нови методи и тактики. Успехът предстои, след толкова промени и начала. Избягвайте да се занимавате с професионални и финансови въпроси в неделя, тъй като планетите ще ви направят толкова романтични, че няма да можете да видите нещата реалистично.

СТРЕЛЕЦ

Скъпи Стрелци, това ще бъде седмица на интензивни емоции и активност. Ще бъдете в приятна компания и присъствието на вашия партньор. Ще изпитате дълбоки и истински емоции. На моменти, обаче ще се чувствате несигурни и това може да ви накара да притискате партньора си и хората около вас.

Страст, динамичност и интензивност! Ще изпитате чувства, които сте потискали досега. Нещата, които се държат дълбоко в душата ви, не могат да останат скрити за секунда. Не се опитвайте да им устоите, това ще бъде невъзможно. Изживейте ги по свой начин. независимо дали сте в отношения или сте необвързани и търсите идеалния спътник в живота.

В работен план тази седмица можете да се възползвате максимално от динамичността и решителността, за да направите планове и да  дадете шанс за положително развитие на кариерата си. Движете се директно и методично и ще получите чудесни резултати.

КОЗИРОГ

Скъпи Козирози, тази седмица ще бъде интересна, пълна с интензивни моменти. Ще имате шанса да вземете важни решения, да сте близки с близките си и да почувствате любов, нежност и силни емоции. Страстта ще ви съблазни и ще пуснете всякакви консервативни идеи. Въображението ще ви определи и ще ви отведе от реалността. интуицията ви ще бъде засилена, затова я използвайте, за да обясните ситуации, които не могат да бъдат обработени с вашата логика. Уикендът ще бъде идеален за екскурзии и забавление.

Отделете малко време на партньора си и дайте така необходимия втори шанс на вашата връзка. или, ако нещата вървят добре, използвайте тези идващи дни като щипка пипер, която ще овкуси отношенията. Ако сте несемейни, изразете своя чар и не се опитвайте да функционирате въз основа само на рационалното мислене.

Във вашите професионални дела е подходящото време за стартиране на преговори. Опитайте се да контролирате несигурността, която може да ви доведе до грешни решения. Вашите финанси имат потенциал за растеж, стига да се движите с дисциплина и отговорност.

ВОДОЛЕЙ

Скъпи Водолеи, тази седмица ще бъде динамична и целеустремена.  Ще се приближите до хората, които обичате, ще прекарате красиви моменти с тях и ще изпитате някои дълбоки емоции, които ще разширят вашия хоризонт и ще отворят вратата към алтернативна реалност. Въображението е ви насочи да създадете своя приказка, ще се предадете на мечтите и ще как те се сбъдват. Ще ви се даде възможност да изразите себе си със страст.

В любовния ви живот се очаква тази седмица да бъде интересна по много начини. Ще почувствате интимност и желание за общуване с  партньора си и в същото време ще изпитате страст, която ще ви отведе, към нови и вълнуващи светове и чувства. Ако сте сам, не се колебайте да флиртувате и да експериментирате.

По време на работа се възползвайте от мъдростта и логиката, която идва във ваша подкрепа. Вземете решенията си въз основа на рационалното мислене и контролирайте емоциите си. Можете да се действате страстно и динамично към постигане на целите си.

РИБИ

 Скъпи Риби, това ще бъде интересна седмица. Можете да се обграждате с хора, да осъществявате нови връзки и да се забавлявате, тъй като ще сте в положително настроение. През уикенда вашите емоции се подхранват със страст и богато, дълбоко чувство. Тези дни са идеални за екскурзии и пътувания, но трябва да избягвате всяко важно вземане на решения.

Това ще бъде прекрасна седмица за любовния ви живот. Любов, нежност, романтика и релаксация, от една страна,

 страст, привличане и желание, мистерия и флирт от друга. Възползвайте се максимално от този положителен период, за да активизирате отношенията си или да намерите другата си половина, ако сте несемейни.

Тези дни ще бъдат подходящи за сериозно вземане на решения, за свързване с други хора и заявяване на всичко, което желаете, както на работното ви място, така и в рамките на партньорствата ви. Във  финансов аспект трябва да бъдете по-решителни, ако искате да балансирате нещата и да имате по-добри резултати.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *