Седмичен хороскоп – 23.03 – 29.03.2020 г.

ОВЕН

За представителите на Овните, които имат бизнес взаимоотношения с чужди държави, през тази седмица ще имат добри резултати. Ако имате някоя интересна и иновативна идея, не се колебайте да я представите на седмичната оперативка, тъй като несъмнено ще бъдете забелязани и това ще  доведе до увеличение на приходите ви.

Влюбените и семейни двойки ще имат уникален шанс да се насладят на прекрасни и романтични моменти заедно. Възползвайте се. Звездите съветват да се стараете да контролирате пиперливия ви език. Нервната ви система може да бъде поставена под стрес, за това всички практики, като йога и медитация са абсолютно задължителни. Това ще повиши вашата енергия, виталност и издръжливост. През тази седмица ще трябва да отложите всички пътувания на дълги разстояния В замяна на  това се погрижете за здравето си. Ако имате неплатени вноски по кредит, ипотека или автомобил, тази седмица ще успеете да ги предоговорите или заплатите успешно.

ТЕЛЕЦ

За всички Телци, които ги очакват бизнес преговори тази седмица, ако заложат на думата “партньорство“ ще постигнат изключителни успехи. Въпреки наложените забрани за пътувания, при вас ще има необходимост да пътувате в чужбина заради разширяването на бизнеса. Тези от вас, които учат или ходят на курсове, ще могат да намерят работа и да реализират идеята си „печели пари докато учиш!“. През тази седмица ще се опитвате да наложите мнението си върху вашата половинка, но е добре да бъдете по-толерантни към желанията на отсрещната страна. От вас зависи цялостната атмосфера в семейството да бъде приятна и весела. През периода ще се чувствате в невероятна виталност и отлично здравословно състояние. Единствено са възможни незначителни сезонни проблеми поради внезапна промяна на климата. Финансовото ви състояние през тази седмица изглежда стабилно. Не се колебайте да реновирате нещо в дома си, ако е необходимо.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица представителите на зодия Близнаци, без съмнение ще впечатлят шефовете си със завидни комуникационни и ораторски умения.  Тези от вас, които работят в сферата на селското стопанство и производство на  млечни продукти, ще се справят много по-добре финансово от предишни периоди. Тези от вас, които се занимават с обучение  трябва да са позитивни и да не забравят, че колкото по-трудно става, толкова повече израстват!. Не се обезсърчавайте от внезапната промяна в глобален аспект и наложените ограничения. Ще се насладите на блажени дни прекарани в компанията на любим човек. Има вероятност да трябва да се погрижите  за здравето на родител. Около средата на седмицата може да се почувствате малко уморени от битовизмите на деня. За разтоварване на психиката, можете да се обърнете към духовното.

 Вашите приятели и роднини ще бъдат изпълнени с мотивация , породена от безкрайния ви ентусиазъм. През периода ще съумеете да премахнете всички стари навици, с които сте разхищавали пари без причина. Инвестициите, направени в миналото, ще започнат да носят сладки плодове на възвръщаемост.

РАК

Раци, тази седмица ще бъде малко по-трудна за тези, които работят в частния сектор. Но не се отчайвайте и това ще мине. Приемете го като предизвикателство, с което трябва ада се справите. Всички, които се занимават с образование, ще  имат изключителна седмица. Студентите ще имат  достатъчно късмет, за да се възползват от така желана стипендия.

По отношение на любовта, време е да покажете вашите чувства, отдайте се. В къщи ще се радвате на приятна атмосфера. Здравето ви през периода ще бъде стабилно. Единствено, препоръката е да приемате повече течности. Опитайте се да спортувате по-активно. Възможно е да възникнат непредвидени разходи.

ЛЪВ

Лъвове, през тази седмица няма да получите очакваната подкрепа от вашите началници. Ще имате трудности при изпълнение на поставените задачи в рамките на определеното време. Тези от вас, които се занимават с продажби ще успеят да сключат добри сделки. Тези от вас, които се обучават, е добре да заложат на фокус, концентрация и упорит труд. Ще трябва да положите усилия, за да сте успешни в полагането на изпити.

В социален план е възможно да възникнат незначителни противоречия с вашите приятели. За семейните двойки периодът е много хармоничен и приятен.

Придържайте се към добрия тон и се въздържайте от използването на груб език. Атмосферата у дома ще бъде приятна.

В здравословен аспект може да имате леки сътресения. Препоръчваме, напълно да се въздържате от ядене на нездравословна храна, тъй като това със сигурност ще причини стомашни разстройства. Практикувайте фитнес или упражнения  у дома редовно и залагайте на здравословните хранителни навици.

ДЕВА

Деви, тези от вас, които са в сферата на услугите и се занимават с преподаване, предприемачество или коучинг ще имат голям успех. Шефовете ви  ще са доволни от вашето аналитично и стратегическо мислене и ще изпъкнете неминуемо. В любовен план, периодът е изключително романтичен. Използвайте всеки момент, който ви се дава да  прекарате с любимия човек. Възможно е да възникнат леки спорове с половинката, но запомнете, че понякога е по-добре да изберете да сте щастливи отколкото прави. През тази седмица ще се впуснете активно в изпълнение на задачите и няма да обърнете внимание на значението на думата „уморен“. В здравословен аспект може да почувствате стомашно неразположение. Не яжте застояла храна.

ВЕЗНИ

Везни, през тази седмица имате невероятния шанс да заемете позиция в друг отдел на компанията. Тези от Вас, които се занимават с бизнес има шанс да сключат голяма сделка с много ценен клиент.

Добре е да се концентрирате и фокусирате върху работния процес, тъй като има шанс  да проявите небрежност и да изпуснете някой важен детайл.

Всички представители на Везните не трябва да губят фокуса и концентрацията си при никакви обстоятелства.

Вашият интимен партньор ще има нужда от вас. Опитайте се да бъдете на разположение, както и да  прекарате известно време с любимия човек. Атмосферата в семейството ще бъде радостна и спокойна и това ще ви държи в кондиция. В здравословен аспект сега е момента да изградите навик да спортувате ежедневно. Избягвайте да се храните с  нездравословна храна, доколкото е възможно. Ако имате проблеми с теглото, обърнете се към специалист, който да ви изготви хранителен режим. Във финансов план, не харчете излишни пари, ако пристъпите към инвестиции в бизнеса, то задължително направете обстойно проучване.

СКОРПИОН

Скорпиони, седмицата е много подходяща за тези от вас, които търсят алтернативен начин за разширяване на бизнеса си. Вашият усърден труд ще бъде оценен от всички, особено от  началниците ви.  

Това ще се отрази положително върху самочувствието ви, което ще доведе до повече позитивност и ентусиазъм.

Тези от вас, които се обучават ще се чувстват спокойни психически и ще искат да разширят хоризонтите на своите знания. Вашето дете ще ви накара да се гордеете с неговите постижения. В любовен и сексуален аспект ще се засили желанието ви за физическа интимност между вас и половинката ви. Сексуалният заряд ще се усеща във въздуха.

През тази седмица с лекота ще изпълнявате всички свои лични и професионални задължения. Вашата увереност, енергия и ентусиазъм ще бъдат несравними! Ще оказвате положително и вдъхновяващо влияние на хората около вас. За жените предприемачи имам добра новина! Тези от вас, които са ангажирани с бизнес ще се представят брилянтно.

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, през тази седмица ще бъдете изпълнени  с положителни мисли и добро настроение. Освен това ще можете да реализирате много нови бизнес стратегии. Може да се наложи, обаче да отложите планираните командировки. Ако участвате в търгове, конкурси или състезания ще имате огромен шанс да спечелите. Хората около вас ще са във възторг от вашето безапелационно представяне. 

Опитайте се да контролирате ненужните разходи. Бъдете спокойни за вашите финанси, защото ще  се отварят нови пътища за допълнителни приходи! В любовен аспект може да изпитате чувство на безразличие или безпокойство към половинката си. Най-добре е да избягвате безполезни спорове и да се научите да прощавате. Мили Стрелци, вие сте широко скроени, тъй, че няма да ви е толкова трудно. Спомнете си, че веднъж изречените думи никога не могат да бъдат върнати назад. Периодът е благоприятен да се освободите от всички стари неразположения, от които страдали преди.  Хубавата новина е, че вашето цялостно психическо и физическо здраве ще бъде в добро състояние. Заложете на йога, упражнения и медитация.

КОЗИРОГ

Козирози, през тази седмица думите ви ще имат магическа и лечителска сила за околните. На работното място ще получите непоколебима подкрепа от всички шефове и колеги. Вашият позитивизъм и креативност ще бъдат в разгара си. В личен план съществува ясно изразена възможност за сплотяване с половинката ви. Всеки момент, който прекарате с любимия човек, ще бъде уникален и неповторим. Ако е имало недоразумения, сега е благодатен период да  изчистите конфликтите. Ще се чувствате отлично в  психически и физически план. Ще бъдете изпълнени с позитивност, ентусиазъм и жизненост. Добър период е да смените автомобила си с нов, или да закупите нов електро уред.

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, вашите ангажименти могат значително да се увеличат през този период. Изключително ефективно ще успявате да управлявате всички стресови ситуации и да се справяте с натиска по време на работа. Към средата на седмицата ще се отличавате във  всичко, което правите! Контролът ще е е във вашите ръце. Планетарните влияния ще са на ваша страна и ще ви помогнат да имате и някои неочаквани финансови ползи. Не ги отминавайте.  През периода ще имате нужното време да прекарате хубави моменти с любимия си, но и ще намерите достатъчно време за приятелите и семейството си. Хранете се здравословно. Добре е да доставяте нужните микроелементи и минерали на тялото си.

РИБИ

Риби, през тази седмица тези, които се занимават с частен бизнес ще имат успех. Бизнесът, свързан с творчество и образование, ще бележи ръст.  Добре е да се вслушате в съветите, дадени ви от вашите ментори, защото ще бъдат много ценни. Като цяло периода е изпълнен с успех и щастие. Ще можете да възобновите отношенията си с отдавна изгубени приятелски контакти от училище или университет. В любовен аспект интимните ви отношения с партньора ще са неописуемо красиви! Ще можете да изпълнявате всичките си лични отговорности с ентусиазъм и енергия без да чувствате умора. Финансовото ви състояние ще остане стабилно през цялата седмица.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *