Седмичен хороскоп – 30.03 – 05.04.2020 г.

ОВЕН

Скъпи Овни, тази седмица ще ви донесе много и различни на вид емоции. На път сте да навлезете в период, който ще ви позволи да се изразявате свободно, динамично и в същото време да действате стратегически. Времето е подходящо да се справите с всякакви задачи, които изискват дискретност и премереност. Настроението ще е добро и не се очакват затруднения.

Периодът вещае да бъде спокоен. Ще почувствате нужда да останете у дома за да се насладите на нежни, интимни, романтични моменти с партньора си. Отделете малко време за отношенията  с половинката си. Битовизмите на деня оставете настрана. Във връзката ви ще има баланс, хармония и добра комуникация.

Много добър момент е да се доверите на интуицията си и да я включите в действие. Ще можете да реализирате някои планове с лекота, които в миналото са били невъзможни. Вашата завидна сила и увереност ще ви помогнат да преодолеете препятствията по пътя.

Звездите съветват да подходите с отговорност и практичност към всички бизнес и финансови въпроси.  

 

ТЕЛЕЦ

Скъпи Телци, тази седмица ще трябва да се справите с някои въпроси, които изискват доза дискретност. Вие сте в състояние да действате според интуицията си и да слушате своята душевност. Решенията, които предстои да взимате ще са ирационални, но правилни. През този период вашето семейство може да ви окаже голяма подкрепа.

Ще почувствате нуждата да подкрепите партньора си и да му помогнете да се справи с възникналите проблеми. Връзката ви ще бъде приоритет за вас, в сравнение с другите ви задължения. Ако сте необвързани, времето е подходящо да направите решителен ход към човека, който ви интересува, особено с настъпването на пролетта.

По отношение на работа и кариера дните ще бъдат успешни, въпреки, че ще се чувствате притиснати от графици и срокове по проекти. Краят на работната седмица ще бъде идеален за срещи или разговори, които изискват увереност и самоконтрол. Ако желаете да сключите нова сделка може да бъде сключена по-лесно тогава.

БЛИЗНАЦИ

Скъпи Близнаци, тази седмица ще протече гладко като емоционалния ви свят ще бъде стабилен. Може да почувствате, че нещо като ситуацията от миналото се повтаря и това може да замъгли преценката ви като окаже влияние върху решенията, които ще взимате. Уверете се, че имате контрол върху волята си и отделете необходимото време да помислите трезво преди да направите какъвто и да е избор. Към края на седмицата идва положителен период, през който ще навлезете в дълбочина на някои от вашите проблеми за да ги  разрешите.

Вашият любовен живот ще играе важна роля за вас от началото на седмицата. Вашият партньор ще бъде източник на вдъхновение и сила. Нежността, с която ще го обграждате ще даде спокойствие в отношенията. Любовта, която изпитвате, е в състояние да успокои безпокойството ви и да ви даде сила и мотивация във всеки един аспект от живота. Ако сте необвързани към края на седмицата е благоприятен период за да осъществите ново запознанство или да изразите чувствата си към човек, който ви е очаровал.

В работен план нещата няма да са съвсем гладки, но ще имате увереност и това ще ви накара да преодолеете препятствията, които ще ви бъдат поднесени. Ще можете да изразите себе си лекота и ще общувате добре с околните.

РАК

Скъпи Раци, тази седмица ще изпитате някои много силни емоции. Добре е, че ще намерите сила и устойчивост у себе си да посрещнете предизвикателствата, които ще се появят. Семейните отношения ще бъдат фокус са вас, така че не забравяйте да подкрепите  близките си. Предстои ви да влезете в трудна фаза, през която ще трябва да се справите с много натиск и трудни ситуации.

 

През периода ще бъдете склонни да се занимавате повече с въпроси, свързани с личния ви живот, тъй като това ще ви кара да се чувствате по-комфортно в кожата си. Освен това като Раци, източникът на сила за вас е сърцевината на вашето семейство. Към края на седмицата ще се почувствате заредени с оптимизъм и страст. Тези емоции ще повлияят положително на отношенията ви с вашия партньор.

По време на работа ще имате доста динамичната седмица, но трябва да внимавате през средата й.

За да имате успех в работата, трябва да заложите на перфектна комуникация. От вас се изисква да положите известни усилия в това да намерите подходящите думи и аргументация в точния момент.

 

ЛЪВ

Скъпи Лъвове, тази седмица ще бъдете потопени в емоционалният ви свят. Ако имате да взимате важно решения, звездите съветват че сега е момента. Като цяло вие сте много решителен и лидерски по природа и сте на път да навлезете в период, в който ще имате способността да издържате на още по-голям натиск и да се справите с още по-големи предизвикателства.

Ще прекарате романтични, приятни мигове с партньора си. Проблемите между вас ще бъдат преодолени чрез дискусия и разбиране. Ако сте необвързани, ви се дава възможност да се запознаете с нови хора и да привлечете този, който ще е интересен за вас.

В работата, бъдете внимателни, когато осъществявате бизнес контакти и преговори, тъй като вашето мислене и действие е прекалено експресивно на моменти. Вашата креативност ще бъде потисната през тази седмица, но го приемете като един период, който ще отмине. Стресът ще ви дърпа надолу, на различни нива. Отделете цялото време, от което се нуждаете, и не бързайте да взимат крайни решения, за да избегнете проблеми. Направете същото и по отношение на финансите  си, особено ако сте в сферата на търговията.

 

ДЕВА

Скъпи Деви, тази седмица ще бъдете по-чувствителни към критиката и мнението на другите. В същото време обаче ще покажете грижата към останалите и ще подкрепите онези, които поискат вашата помощ. Ще се занимавате със семейството и връзката си повече, отколкото обикновено.

Чувствата ще са приоритет за вас, но с напредването на седмицата те ще бъдат отместени от работа и задълженията които имате.  Опитайте се да останете спокойни и да поддържате баланса, така че партньорът ви да остане щастлив и да поддържате вътрешната си хармония. Ако сте необвързани, ще има шанс да привлечете интереса на  противоположния пол. Можете да флиртувате с лекота  и да привлечете човека, който ще ви очарова.

Ще се справите чудесно с някои професионални въпроси, свързани с партньорствата ви. Към края на седмицата проявете отговорност и сериозност и ще спечелите уважението на околните. Във финансов аспект си уредете всички чакащи плащания, за да стартирате новите си планове.

 

ВЕЗНИ

Скъпи Везни, тази седмица ще почувствате нуждата да изследвате своя емоционален свят. Именно там ще намерите ключа към вашето вътрешно щастие и баланс. Вашето семейство и партньор ще играят важна роля, затова признайте тяхната стойност и им помогнете да се справят с проблемите си. Вашата динамичност и решителност се усилват и вие ще успявате с лекота да поставите основите на бъдещите си цели и действия. Ще бъдете достатъчно устойчиви, за да се справите с всякакви препятствия.

Тази седмица ще можете да отделите доста време на партньора си. Тяхната подкрепа ще ви помогне да се справите с всяко препятствие или стрес, които чувствате вътре, което понякога може да бъде неоправдано. Хармонията във връзката ви ще ви даде силата, от която се нуждаете, за да контролирате малко хаотичното си състояние на духа.

Времето е подходящо да уредите всички висящи задължения и да планирате следващите си стъпки. Мислите ви са объркващи и понякога пречат на комуникацията ви. Всичко ще се нареди стига да се отървете от стреса.

 

СКОРПИОН

Скъпи Скорпиони, тази седмица ще бъде изпълнена с емоции, нежност и динамика. Определено няма да скучаете. Ще изпитвате известно объркване, с което трябва да се справите, особено що се отнася до професионални въпроси. Мислете рационално и не изпускайте смисъла на нещата, в противен случай реакциите ви няма да имат рационална основа. Поддържайте самоконтрола си. Към края на седмицата нещата ще станат по-лесни. Проблемите ви все още ще са там, но ще се чувствате по-силни, по-уверени и по-решителни.

Ще почувствате нужда да бъдете по-близо до партньора си, не само да споделите неприятностите си, но и да му покажете вашето присъствие и подкрепа в живота им. Ако сте необвързани, тази седмица ви носи шанс за много романтични моменти.  Вече можете да се впуснете и страстно да преследвате човека, който ви харесва. Тази седмица ще бъдете много взискателни в работата си, и е добре да поддържате ясна мисълта си. Спрете да бъдете толкова тревожни и погледнете в основата на проблемите. Ако направите това, ще можете да ги разрешите веднъж завинаги.

 

КОЗИРОГ

Скъпи Козирози, тази седмица може да се окаже доста трудна за вас, тъй като начинът по който мислите и действате ще бъдат в противоречие. Бъдете подготвени за това и се опитайте да се справите със ситуацията по най-добрия възможен начин. Тъй като няма да имате ясна мисъл, може да искате да отложите някои задължения, които изискват вашия фокус. Отделете времето си, където е необходимо, и не се напъвайте повече, отколкото е необходимо. Останалата част от седмицата ще бъде романтична и ще ви накара да се почувствате отново силни и креативни.

По отношение на любовта, не забравяй да изразиш чувствата си и да върнеш жизнеността и страстта обратно във връзката си. Тази седмица романтиката ще завладее вас и партньора ви. Не позволявайте едно нищо и никакво спречкване да блокира тази красива атмосфера. Ако сте необвързан, вашият чар и увереност ще ви помогнат да флиртувате и да се приближите до човека, който ви интересува.

 В работата използвайте интуицията си, за да се справите със ситуации, които не можете да обясните чрез рационално мислене. Използвайте максимално интелекта си, за да сключите сделките, които ще ви бъдат от полза. Тази седмица ще бъде много благоприятна за вашите професионални начинания.

 

ВОДОЛЕЙ

Скъпи Водолеи, началото на седмицата ще ви донесе хитри и изобретателни начини да направите ежедневието и личния си живот по-интересен и жив. Вашите близки ще бъдат център на внимание. Към края на седмицата можете да се заемете с трудните задачи, които изискват самоувереност и концентрация. Този период ще бъде идеален за разрешаване на спорове и  проблеми.

В любовния си живот, вие ще бъдете в състояние да покажете своята любов към партньора си. Балансът във връзката е много важен за вас, така че правете всичко възможно да го постигнете. Съветът на звездите е да бъдете внимателни при подбирането на думите и изразяването на себе си.

В професионален план се движите решително и уверено. Тази седмица е подходяща за справяне с деликатни ситуации, но и  постигане на конкретни цели.

 

РИБИ

Скъпи Риби, тази седмица ще ви донесе широк спектър от емоции и ситуации. Ще се чувствате в хармония  с емоциите си и ще изразявате любовта си към хората в живота си по приятен начин. Вашето семейство ще бъде ваша основна грижа, не поради техните проблеми, а заради нуждата ви да ги подкрепяте. Така ще се почувствате по-добре. В същото време ще отделите време за собствените си задължения и ще се придвижите към постигането на амбициите си. Предстои емоцията във вас да се стабилизира, така че използвайте максимално.

Прекарайте известно време с партньора си и не се колебайте да му покажете какво чувствате. Здравата връзка е много важна за вас. Ще бъдете чувствителни, но в същото време ще намерите гъвкави  начини за комуникация с половинката. Ако сте семейни, чувството ви за разбиране и емпатия ще ви помогне да се приближите до човека, който ви интересува.

По отношение на работата се  движете според вашето планиране и използвайте решителността си, за да постигнете това, от което се нуждаете. Опитайте се да контролирате безпокойството, породено от вашата натовареност, но не го прехвърляйте на колегите си, защото това ще влоши нещата. Във финансов план можете да предприемете някои важни стъпки, за да увеличите приходите си, но избягвайте рисковете.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *