секс

Секс с предствител на зодия Овен

Секс и зодия Овен, Моля?

 Трябва да имаме предвид, че когато правят секс те  предпочитат да контролират и доминират партньора. Не е тайна, че Овните притежават натура на „хищници“ и сексът за тях се свежда до преследване, ловуване и покоряване. 

За тях е много важно да бъдат предизвиквани, за това не случайно им се носи слава на най-горещите любовници в зодиака. Ако търсите романтика, по-скоро ще бъдете разочаровани. 

Овенът е управляван от планетата Марс и не очаквайте поезия и рози. 

Въпреки това, енергийният заряд, с който са надарени тези хора ще ви накара да изригнете като вулкан от страсти.

Що се отнася до сексуалната вярност, хората представители на Овен често се затрудняват да контролират либидото си. Ако са несемейни или в необвързани, ще се хвърлят с ентусиазъм в поредна страстна игра на флирт.

За да бъдат задоволени сексуалните предпочитания на Овен най-добре би си паснал с Лъв, Везни и Стрелец и се най-малко с другите кардинални представители на знака на Рак и Козирог.

Щастливите числа на Овенът са 1,8 и 9. Обича пролетта и червеният цвят. 

Известни личности родени под зодия Овен: Мерилин Монро, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Джордж Буш, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски

Повече за зодия Овен виж ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *