Be a star forever

Мисия и визия

Be a Star Forever е изцяло отдаденa на това да предостваи максимално качествени, точни и детайлни астрологични прогнози, базирайки се на Западната Астрология. В същото време информацията по време на консултацията ще ви бъде предоставена по  забавен и интересен начин за да имате възможност да се насладите максимално на момента. 
Be a Star Forever е компания с иновативен подход и различна визия за бъдещето.  Това е алтернативно място, на което заедно ще имаме шанс да създадем най-точните, персонални и ефективни астрологични прогнози.  На основата на наталната ви карта ще аналзиираме вашите силни и слаби черти, повтарящи се негативни модели и ограничаващи вярвания. Посредсвтом техники за прогоностика и анализ, ще изготвим задълбочена и персонална програма за работа, чрез която да подобрим качеството ви на живот, да поемате отговорност за действията си и нe на последно място да освежите личните си взаимоотношения.
Ние вярваме, че всички родени на тази Земя хора, сме съвкупност от добре познатите 12 архетипа или по друг начин казано, сме тук за да развием потенциала на всички стихии. 

Разбира се, осъзнаваме, че  носим „товар“, знание, качества в душата си, които са част от опитността от  миналото, и които прояввяваме веки ден. За да се изкачваме, обаче по собствена еволюционна стълбичка е нужно да разтоварим багажа- този, с който сме свикнали. Ние хората сме толкова различни, а всъщност си приличаме. Къде ти е Слънцето? А къде ти е Луната? Всички носим частички звезден прах в душите си. Микс от Луна, Слънце, Венера, Марс…

Когато достигнем пълнотата и изобилието в душите си, и развържем космическия потенциал на дарбите си ще осъзнаем, че въпроси като „Коя зодия си“? нямат особено значение. Бъдете смели и решителни да опознаете кои сте и да достигнете до върховете на собтсвените си звезди. Бъдете ярки и автентични в кожата си. 

Отзиви

Изумена бях как без да съм споменала дори думичка за моя проблем, Цвети с хирургическа точност разпозна какъв е той и ми даде ценни съвети как да го разреша. Сърдечно благодаря за професионализма и помощта!

Ася Иванова

Лектор и писател

I know a great spirit  Tzevelina.  She has a very nice soul and very creative and innovative way of sharing the  astrology knowledge with people in need.  I strongly recommend her.

Ram Prakash

Healer

Директна и откровена по своя начин! Човек – който ще ти каже това, което вижда и чувства разглеждайки твоята звездна карта, без да спести нищо, но ще остави да направиш своя избор! Благодаря, че те има!

Антон Събев

Координатор NOVA телевизия

отзиви

Какво казват клиентите

viktor (1)

Когато искате отговор на някои въпроси, това е вашето място където може да ги
получите!

алексиа (1)

Интелект и харизма- двете думи, които могат да опишат мнението ми за тази прекрасна дама, доказала себе си чрез изключително точни и конкретни астрологични прогнози!

boyana (1)

Изключителен професионализъм! Впечатли ме с търпението и отношението към клиента.
Определено си личи любовта и отдадеността към това, което правиш!
Поздравления и смело напред!

Бояна Бояджиева

-
собственик на ПР агенция
emil (1)

Цвети е прекрасна! Препоръчвам я на всички, които се интересуват от астрология.

spas (1)

Удивителен и завладяващ е начинът, по който предава информацията и познанията си, максимално достъпно и разбираемо, човек със сърце и невероятна експертиза.

атанаска ася (1)

Едно нещо мога да кажа със сигурност – няма случайни срещи! Ярък пример и потвърждение на моето твърдение е  „случайната” ми среща с Цвети в момент, в който имах крещяща нужда да поговоря с някой относно проблемна ситуация, която ме измъчваше месеци наред. Когато се запознахме, Цвети не знаеше никаква лична информация за мен. Поиска ми дата, час и място на раждане. В края на деня получих на мейла си звуков файл с детайлен анализ, който тя бе изготвила. Още в първите минути докато слушах топлия й кехлибарен глас ме обзе спокойствие. Усетих добронамереност и подкрепа. Осъзнах, че напълно непознат човек разказваше неща от моето минало и то с такива подробности, сякаш бяхме правили пясъчни кули заедно като деца. Говореше за предизвикателствата в настоящето и бъдещето ми, за решенията, които предстои да взема, за възможностите, за подходящото време, в което да предприема действия. Изумена бях как без да съм споменала дори думичка за моя проблем, Цвети с хирургическа точност разпозна какъв е той и ми даде ценни съвети как да го разреша. Сърдечно благодаря за професионализма и помощта! Искрено я препоръчвам и желая много сбъднати мечти на всички.

Анализ и кратка сесия по една тема

Времетраене: 40мин.
Цена: 35 лв.
 

Цялостен хороскоп + анализ на лична година

Времетраене: 60 мин.
Цена: 65 лв.

Любовен или партньорски хороскоп

Времетраене: 65 мин.
Цена: 69 лв.
 

Партньори: