Уебинари

Направи връзка с Луната си, и овладей своята емоционална интелигентност

Здравейте, казвам се Цветелина Каменова и се занимавам с Нова Астрология от 8г. Този нов подход има за цел изцяло практическа приложимост. Методът ми на работа, който използвам до голяма степен се базира на подход human2human, тоест човек към човек. За мен личният контакт с човека и докосването до сърцето и душата му през призмата на астрологията са основните мотиви в работата ми.

РОЛЯТА НА ЛУНАТА В ХОРОСКОПА

Водещ: Цветелина Каменова

Защо Луната в наталната ни карта е толкова важна? Запитвали ли сте се как да се научите да достигате емоционално до различните хора? Запитвали ли сте се как да отработите своите страхове и несигурност? 

На този уебинар ще разберете как да тренирате своята емоционална интеллигентност. Ще  направим упражнения за самоизследване на 12-те архетипа на Луната.  С практическа  работа ще опознаем нашият вътрешен свят.  Повечето  от информацията ще изисква от вас да я осмислите известно време, докато се хармонизира с вашето вътрешно разбиране. 

По-голямата част от работата ще бъде свършена по време на този 3 часов уебинар и веднага ще започнете да разбирате, анализирате и прилагате наученото. Не е необходимо да имате астрологично познание на високо ниво за да участвате в уебинара. 

Накрая ще направим и една изцелителна практика за душевен баланс и хармонизация на женската енергия. 

Бъдете атентични в кожата си  и използвайте познанието,което достига до вас на този етап във времето, за да  придвижите себе си и другите напред и нагоре.

Цена: 29 BGN до 28.02, 89 BGN след това

ЦЕНА НА УЕБИНАР

 

29 лв.

Отзиви

Изумена бях как без да съм споменала дори думичка за моя проблем, Цвети с хирургическа точност разпозна какъв е той и ми даде ценни съвети как да го разреша. Сърдечно благодаря за професионализма и помощта!

Ася Иванова

Лектор и писател

Вярвам, че един личен хороскоп за всеки един от вас ще бъде много полезен и интересен. Едно от нещата, които аз си взех от нейния прочит на хороскопа ми: Колко е важно човек да върви по пътя си! Защото, когато си на пътя си, ти си щастлив, ти се развиваш, ти твориш

martin-popov

Мартин Попов

Interactive Share

I know a great spirit Tzevelina.  She has a very nice soul and very creative and innovative way of sharing the  astrology knowledge with people in need.  I strongly recommend her.

Ram Prakash

Healer