Седмичен хороскоп – 16.03 – 22.03.2020 г.

Какво планирате през тази седмица? Вашият седмичен хороскоп е тук за да ви помогне да направите най-добрите избори. Ще узнаете как е подходящо да постъпите за да се насладите на добра и ползотворна седмица с по-малко напрежение и проблеми.

ОВЕН

За най-огнените представители на зодиака, през тази седмица има голяма вероятност да се наложат извънредни пътувания в чужбина, с цел бизнес и сключване на договори с нови партньори. Ключовият елемент сега за вас бизнес развитие и разширяване на дейността. Предвид създалата се ситуацията в глобален мащаб, обаче е добре да помислите за алтернативен начин за провеждане на бизнес срещи, например- онлайн. Звездите съветват през тази седмица да запазите спокойствие и да се опитате да си наложите пълен контрол над гнева си.

За необвързаните представители има голяма вероятност през тази седмица да срещнат някой от противоположния пол. В здравословен аспект може да получите незначително раздразване на кожата. Ако имате алергии, обърнете внимание на храната, която консумирате. Тази седмица, чрез добро планиране много успешно ще можете да контролирате нежеланите разходи. Ако очаквате приходи от работа или проекти, ще бъдете възнаградени. Тези, които се обучават или имат предстоящи изпити, ще бъдат мотивирани, фокусирани и изпълнени с ентусиазъм. За да запазите мислите си свежи и отпочинали, съветът е да медитирате.

ТЕЛЕЦ

Телци, през тази седмица в работен план предстои малко реорганизация. Ще се наложи да преминете към „home office”. Добрата комуникация ще за запази отношенията ви с началниците ви на отлично ниво. Бъдете гъвкави и обърнете повече внимание на вашите клиенти. Сега е момента да бъдете по-внимателни и грижовни към техните нужди, това ще ви се отплати за в бъдеще. Атмосферата между вас и колегите ви ще бъде весела и приятелска. В здравословен аспект може да има лек физически дискомфорт породен от болки в ставите. Пазете се от контузия при тренировки и бъдете внимателни зад волана. Ако обмисляте да направите инвестиция в техника за офиса или друго дигитално оборудване, което ще оптимизира бизнеса ви, сега е момента да го направите. Седмицата дава потенциал за значителен ръст по отношение на финансите.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, през тази седмица ви очаква засилена комуникация и кореспонденция по сделки или намиране на нови клиенти. Ако сте обмисляли да разширите бизнеса си в чужбина,

това е идеалният момент да го направите.

Инвестициите, направени в миналото, ще започнат да носят плодове. Бихте могли да помислите за инвестиране в ценни книжа, или криптовалути.

За тези от вас, които кандидатствате за прием в чужбина, ще имате подкрепа и без съмнение очаква ви успех. Можете да запишете допълнителни онлайн курсове за личностно развитие, които да са ви от полза в по-нататъшното усъвършенстване на знанията ви.

През тази седмица вашият партньор ще бъде мил и подкрепящ. Очаква се да бъдете изпълнение с позитивност и любов към вашите приятели и роднини.

Тъй като през тази седмица ще се наложи да прекарате повече време в къщи, ще изпитате огромна мотивация да сте в добра физическа форма. Можете да потърсите алтернативен начин за тренировки в мрежата или да практикувате йога или фитнес упражнения пред телевизора.

Бъдете внимателни, докато тренирате с тежести или кардио упражнения. Не се претоварвайте.

РАК

Раци, ако работите в сферата на услугите, тази седмица вещае добро развитие. Ако сте служител вашият труд и отдаденото ще бъдат оценени подобаващо от страна на ръководството. Ако ви предстоят изпити и курсове, ще се наложи да подходите алтернативно към и да проучите възможности за изпит в реално време. Наложените мерки в глобален план ще ви дадат уникална възможност да прекарате изключително романтично време с любимия човек. Вие и вашият партньор ще имате шанс да забравите всички недоразумения от миналото. Сега е времето да експериментирате с различни кулинарни рецепти. Поддържането на физическа форма ще бъде ваш приоритет. Просто обърнете малко повече внимание на здравето си. Възможно са леки неразположения. Ако симптомите се засилят, се консултирайте с лекар. От финансова гледна точка звездите вещаят стабилност. през цялата седмица. Ще успеете да изчистите успешно всичките си дължими такси.

ЛЪВ

Лъвове, ако се занимавате с мода или онлайн търговия, през тази седмица ще бъдете успешни в начинанията си. Ще спечелите добра комисионна от продажбите. Тези от вас, които работят за корпорация ще бъдат успешно възнаградени за усилията си. Ако се явявате на конкурси, ще постигнете отлични резултати. Старайте се да се излъчвате сила и ентусиазъм през цялата седмица. Звездите вещаят и неочаквано романтично запознанство, дори и било то онлайн. Възможно е да срещнете човек ,който да бъде вашата сродна душа. Семейните двойки ще изпитват хармония и романтика в дома. Вашите братя и сестри също ще се отнасят с необходимото уважение към вас. Придържайте се към здравословна диета Има вероятност да сте планирали страхотна почивка със семейството. Вашите социални дейности ще бъдат оценени от всички.

ДЕВА

Девите, които проявяват повече амбиция на работното място могат да имат различни възможности за растеж. Вашите колеги ще ви помогнат да постигнете всички цели, които сте си поставили. Вашата ефективност и работохолизъм през тази седмица ще са в кулминация. Силната ви мотивация гарантира успех бизнеса. Ако сте стартирали нов проект, то сега ще можете да се насладите на печалбата от това начинание.

В тази глобална стагнация и ограничения вашето вътрешното разбиране и привързаност към членовете на семейството ще бъде най-доброто, което можете да направите. Любовта и обичта към близките ви ще е приоритет. Избягвайте излишни спорове с половинката, за да нямате затруднения в общуването. Проявявайте повече вашите добродетели, от колкото его.

В здравословен план може да имате различни зачервявания по кожата. Наистина би било отлична идея да си починете от работните натоварвания.

ВЕЗНИ

Везни, тази седмица що се отнася до въпросите свързани с вашата кариера и бизнес, на моменти ще имате усещане, че сте в „аснасьор“-много пикове и спадове. Съветът е да не се напрягате, а да приемете, че понякога нещата не зависят от вас.

Тази седмица е особено благоприятна за съвместни дейности и партньорства, които ще вършите дистанционно. Ако сте подали документи за виза детайлите ще бъдат успешно финализирани. Ще изпитвате силно привличане към любимия. Този период ще даде прекрасна възможност да се насладите на любовни страсти.

Семейните двойки ще бъдат потопени в любовта помежду си. Всички неразположения от миналото, които ви безпокоят, ще бъдат решени през тази седмица.

 Ще имате желание да се присъедините към различни онлайн групи. Интересът към здравословен начин на живот и фитнес ще се засили.

По отношение на финансите, тази седмица приходите ще са тенденция да се увеличават. Това ще ви вдъхнови да спестите повече пари за бъдещето. Мъдрите инвестиции, направени от вас през миналото, ще започнат да дават сладки плодове.

СКОРПИОН

Скорпиони, през тази седмица вашите обороти и печалби има шанс да се увеличат. Ако има растеж в кариерата, то той ще бъде с умерени темпове. Добре е да запазите фокуса си върху едно нещо. Необвързаните от вас ще имат порив да изпитат силна привързаност към любимите си хора през тази седмица. Семейните представители ще се чувстват комфортно и обгрижвани от страна на партньора . През периода ще имате силен дух и увереност, които ще ви бъдат от полза при изпълнявате най-трудните задачи с лекота. Ще имате енергията да вдъхновявате и мотивирате околните. Би било от полза, ако използвате периода да намалите излишните разходи.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците, които се занимават с бизнес могат да имат много възможности през седмицата, както истински, така и измамни. Обмисляйте нещата и не приемайте бързи предложения. Опитайте се да погледнете общата картина и помислете за всички плюсове и минуси.

Препоръчително е да отделите време и фокус върху обучението и личностното си развитие в перспектива. В личен план е възможно да има малки притеснения и проблеми по отношение на семейните финанси Към средата на седмицата може да възникнат неочаквани разходи. Всички недоразумения от миналото с вашите близки ще бъдат разрешени по приятелски начин през това време. В здравословен аспект звездите съветват да се въздържате от нездравословни навици и да подбирате храната. Не прекалявайте с пикантните храни. Щадете храносмилателната си система. Предвид създадената обстановка, за съжаление планираните пътувания следва да бъдат ограничени.

КОЗИРОГ

Козирози, през тази седмица вашата позитивност и ентусиазъм ще ви помогнат да премахнете всички проблеми на професионалния фронт. Единственото нещо, за което трябва да се погрижите, е вашият темперамент. Опитайте се а бъдете толерантни и разбиращи. Ако учите, ще трябва да положите двойни усилия.

Несемейните двойки ще се радват на блажено време заедно. Въпреки това, трябва да се внимава с приближаването на средата на седмицата. Не забравяйте, че веднъж изречените думи не могат да бъдат върнати обратно- „казана дума хвърлен камък“. Ключовата дума през тази седмица е „внимателен“. Бъдете фокусирани и не забравяйте какви са целите ви.

Добре е да се погрижите за здравето си.

ВОДОЕЛЕЙ

Водолеи, още през първите дни от седмицата тези от вас, които се занимават с бизнес ще договарят множество сделки наведнъж. Ще бъдете брилянтни на работното място. Ако учите добра идея е да се възползвате от съвременните технологии в обучението. Погледнете отвъд познатото и конвенционалното. През тази седмица възможно да възникнат непредвидени разходи. Ще бъде много трудно да спестите пари през този период. Винаги планирайте финансите си в дългосрочен план.

Ако сте обвързани връзката, която споделяте с партньора си, ще бъде наистина щастлива. Давайте достатъчно време и пространство на любимия си, защото да обичаш означава да даваш свобода. Опитайте се да не се тревожите излишно и да запазите спокойствие. При някои от вас е възможно да се появи безсъние за това добър избор е чай от мента и лавандула.

РИБИ

Риби, през тази седмица звездите вещаят добри възможности за доходи. Тези от вас, които се занимават с продажба и покупка на недвижими имоти, ще реализират значителни печалби през това време. Несемейните двойки, които възнамеряват да се оженят, през това време ще получат достойни предложения. Добър период е за годеж. Цялостната атмосфера в семейството ще остане радостна и положителна.

В здравословен план може да възникнат стомашните неразположения и киселинността в организма да се наруши. Пийте достатъчно течности. Бъдете внимателни при боравенето с остри предмети. За се заредите енергийно, съветът на звездите е да си почивате повече и не забравяйте, че сънят е най-доброто лекарство. Ако обмисляте закупуване на нов имот, сега е много благоприятен момент за това.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *